L’Amer i l’Àfrica són dos artistes de circ especialitzats en la tècnica de mà a mà. Es coneixen a la Central del Circ de Barcelona en una formació de verticals el 2011. Des d'aquell moment inicien un camí de formació intens per perfeccionar la tècnica i cercar el seu llenguatge propi. A través de la investigació amb objectes troben la manera d’entendre i interpretar la seva disciplina i els fa explorar noves possibilitats per cercar la fragilitat del moviment i les formes.

L’ Àfrica Llorens ve del món de l’esport de competició concretament el Karate Shotokan. L’Amer Kabbani ve del món de la formació, el circ i el clown. S’uneixen aleshores tècnica i precisió, amb interpretació i posada en escena, cosa que els porta a crear tres espectacles de petit format en els que regalen al públic uns minuts d’equilibri, desequilibri i reequilibri.

Al 2013 són guanyadors del premi Besmina, que els permet iniciar un camí intens per la creació d’una peça anomenada Equiinox. Més endavant creen la peça Bunkai on barregen el karate amb mans a mans integrant la tècnica sense preparació de figures. Bunkai s’estrena al 2015 al Trapezi de Reus, representen la peça a llocs com el Nadal a pl. Catalunya, Festival Curtcirckid de Montgat o Out there Festival a Great Yarmouth (Regne Unit), els anys 2015 i2016 són nominats als premis Zircolika de Catalunya.

Cap a finals del 2015 entren a la companyia Nofitstate Circus per començar la creació de l’espectacle Block, estrenat al maig del 2016 al Norwich and Norfolk Festival i fan més de 70 representacions en gira durant aquell estiu per Regne Unit, Bèlgica i Itàlia. Al gener del 2017 participen a la Bienal de Circ de Marsella, i tenen prevista gira d’estiu per Portugal, Alemanya, Holanda, Regne Unit i França.

Enva (14 sur 19)
IMG-20170704-WA0003
IMG_0186
IMG-20170617-WA0023
IMG_4109_edited_edited